Tunceli 1 Şubesi

MEMUR-SEN TUNCELİ KADINLAR KOMİSYONUNDAN KADINLAR BULUŞMASI ÇIKARMASI

MEMUR-SEN TUNCELİ
KADINLAR KOMİSYONUNDAN
KADINLAR BULUŞMASI ÇIKARMASI
Memur-Sen Tunceli Şubesi Kadın Komisyonu’nun organizasyonuyla kadın üyelerimizin katıldığı yemek ve eğlence programı düzenlendi.
30 Mart 2022 Çarşamba günü Grand Şaroğlu Otel’de gerçekleştirilen yemeğe, Memur-Sen Tunceli Kadınlar Komisyonu Şube Başkanı Dr. İlksen Orhan, çok sayıda kadın üyelerimiz ve erkek üyelerimizin eşleri ile çocukları katıldı.
Programda kısa bir konuşma yapan Memur-Sen Tunceli Kadınlar Komisyonu Şube Başkanı Dr. İlksen Orhan, "Bugün burada Memur-Sen’li kadınlar olarak bir araya geldik. Kadının alınteri mücadelesinde önemli bir yere sahip olduğunu şu an şahit olduğumuz bu tablo, bu salondaki kalabalık çok net göstermektedir.1 milyonu aşkın üyesiyle Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütünün kadın temsilcileri ve üyeleri olarak kadınların çalışma hayatında oldukça önemli bir yere sahip olduğunu, ayrıca eş ve ebeveyn olarak sorumluluklarının da çok fazla olduğunun farkındayız. Kadın çalışanların gösterdikleri gayretlerden ötürü her türlü takdiri hak ettiklerini biliyor ve bu yolda her zaman olduğu gibi üzerimize düşeni yapmaya devam ediyoruz” dedi. Katılımın oldukça yoğun olduğu organizasyonda kadın üyelerimiz bir araya gelerek hem eğlenme hem de kaynaşma fırsatı yakaladı. Canlı müzik haricinde üyelerimizin çocuklarına yönelik etkinliklerin de yer aldığı organizasyonda çocuklar da doyasıya eğlendi.